Arabul Ana Sayfa - Giriş
Haber Ana Sayfası
Spor Ana Sayfası Oyun Oyna - Ana Sayfa Arabul Alışveriş - KoySepete UNI - Birleşiyoruz!   Arabul Reklam - Reklam Ver Sitenizi Arabul'a Ekleyin - Site Ekleme Formu
  Arama Seçenekleri  
 
Haber Kategorileri
Son Dakika
Güncel
Ekonomi
Politika
Kültür/Sanat
Sağlık
Teknoloji
Eğitim
Magazin
Otomobil
Yaşam
Dünya
Hava ve Yol
En çok okunan
 Yazarlar
 
Güncel
Dövmeli provokatör soruşturmada yok
Dövmeli provokatör soruşturmada yok
137 gün önce



Ergenekon kapsamında gözaltına alınanlara sorulan "Akdeniz Üniversitesi'ndeki silah atma olayı" yeni bir gündem yarattı. Öğrenci olayları sırasında tabancası ile havaya ateş ederken görüntülenip, gözaltına alınan ve daha sonra da tutuklanan Ömer Ulusoy hakkında Ergenekon soruşturmasında adı geçmesine rağmen, sadece "Halkın güvenliğini tehlikeye atmak ve ruhsatsız silah kullanmak" suçlarından dava açılması kafaları karıştırdı. NEDEN DAHİL EDİLMEDİ?

Ergenekon zanlılarına, Uğur Mumcu'nun öldürülmesinden, Sivas olaylarına Akdeniz Üniversitesi'ndeki öğrenci olaylarına kadar pek çok konuda sorular yöneltildi. Üniversitede belindeki tabancayı çekip, ateş ederken görüntülenen ve yakalandıktan sonra tutuklanan Ömer Ulusoy'un, bu davaya neden dahil edilmediği de merak konusu. MÜNFERİT OLAY MUAMELESİ

Önceki gün ilk kez mahkemeye çıkan ve kendisini, "Olayları önlemek ve kavgayı dağıtmak için ateş ettim" cümlesiyle savunan Ulusoy'un, sadece "Halkın güvenliğini tehlikeye atmak ve ruhsatsız silah kullanmak" suçundan yargılanıyor olmasının bir tezat oluşturduğu görüşü savunuldu. Ergenekon soruşturmasında Akdeniz Üniversitesi'ndeki olaylar hakkında bilgi toplanmasına rağmen Ulusoy'un münferit bir olaymış gibi ayrı yargılanması ise eleştirildi.

Kaynak:Akşam